IT-kumppani,
joka auttaa aidosti

Yrityksellämme on vahva osaaminen IT-ympäristöjen kehittämisessä. Ratkaisut ja palvelumallit räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin ja kustannustehokkuus on kunnia-asiamme.

SuComIT – asiantuntija tukenasi

SuComIT on kumppani, joka ei jätä pulaan. Me olemme olemassa asiakkaitamme varten. Haluamme tutustua sinuun, kuunnella tarpeitasi ja perehtyä toimialaasi. Haluamme auttaa yritystäsi niin hyvin, että meistä tulee tiivis kumppani ja arjen helpottaja jokapäiväisessä työssäsi. Autamme sinua menestymään varmistamalla työympäristön toimivuuden ja tarjoamalla oikeanlaiset työkalut.

 

Yrityksellämme on vahva osaaminen IT-ympäristöjen kehittämisessä. Tarjoamme asiantuntijapalveluita, jotka räätälöidään aina asiakkaan tarpeisiin. Laitteet ja lisenssit, tietoturva, pilvipalvelut, ylläpitopalvelut ja lähituki – kaikki palvelumme ovat skaalattavissa juuri sinun toimintaasi sopiviksi. Huolehdimme niiden pysyvän kustannustehokkaina.

 

Voit luottaa siihen, että saat tarvittaessa nopean avun. Henkilöstömäärämme kasvaa vuosittain ja pidämme huolen siitä, että pystymme palvelemaan niin nyt kuin jatkossakin korkealla laadulla ja nopeilla reagointiajoilla. Sinun kiireesi on meidänkin kiireemme.

 

Osaava ja motivoitunut henkilöstö on hyvän työmme salaisuus. Tavoitteenamme on priimalaatu kaikilla mittareilla. Niin myös työnantajana. Tarjoamme henkilöstölle laajat edut, laadukkaat työvälineet ja viihtyisän työympäristön.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut

Voit ottaa meihin yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla suoraan asiantuntijalle.

Jani Laitinen

Myyntipäällikkö

+358 40 5754 691

Marko Koponen

Toimitusjohtaja

+358 40 5798 588

SuComIT Lappeenranta

Valtakatu 49-51

53100 Lappeenranta

Katsoreittiohjeet

Ota yhteyttä

Puh. +358 40 579 8588

info@sucomit.fi