Työasemat

Tarvitsetko apua sopivien tietokoneiden, mobiililaitteiden ja työasemien hankintaan? Me autamme. Yrityskäyttöön suunnitellut laitteet meiltä suoraostona tai rahoituksella.

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Keskittämällä hankinnat yhdelle toimittajalle yrityksesi säästää sekä rahaa että aikaa. Toimivat työkalut ovat liiketoiminnan menestyksen edellytys. Oikeat laitehankinnat täyttävät oikeita tarpeita. Toimivat työkalut parantavat henkilöstön tyytyväisyyttä ja lisäävät tehokkuutta. Työvälineiden tehokas ja ajantasainen ylläpito tuo kustannushyötyä ja -säästöjä.


Meiltä saat kaikki yrityksesi tarvitsemat työvälineet: työasemat, mobiililaitteet, monitoimilaitteet, palvelimet. Edustamme lähes kaikkia suurimpia laite- ja ohjelmistovalmistajia.


Toimimme yhteistyössä G30-ketjun kanssa. Ketjun paikalliset asiantuntijat hoitavat myös toimituksen ja asennuksen valitsemillasi ohjelmistoilla ja oheispalveluilla kustannustehokkaasti. Tarvittaessa opastamme ja koulutamme laitteiston käytössä.


Tarjoamamme oheislaitteiden kategoria on laaja. Se sisältää muun muassa tulostimet, monitoimilaitteet, hiiret, näppäimistöt, kuulokkeet, ulkoiset kovalevyt, näytöt ja USB-muistit. Valikoimastamme löytyy parhaat kokonaisratkaisut tuottavaan ja tehokkaaseen työskentelyyn. Laitetaan yhdessä yrityksesi työvälineet kuntoon!

Edut sinulle

Keskitetty laitehankinta

Kaikki tapahtuu palveluna ja yrityksessäsi voidaan keskittyä laitteiden käyttöön selvittelyjen sijaan.

Asiantuntemus

Keskittämällä varmistat laitteiden ja ohjelmistojen yhteensopivuuden ja optimoit yrityksen tarvitseman laitekokonaisuuden. Ammattitaidolla myös toimialakohtaisia ratkaisuja.

Monipuolinen tarjonta

Hyödynnämme markkinoiden laadukkaimpia ratkaisuja ja toimitamme monipuolisesti eri ICT-laite ja ohjelmistovalmistajien tuotemerkkejä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut

Voit ottaa meihin yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla suoraan asiantuntijalle.

Jani Laitinen

Myyntipäällikkö

+358 40 5754 691

Marko Koponen

Toimitusjohtaja

+358 40 5798 588