Tulostusratkaisut

Tarjoamme markkinoiden tietoturvallisimmat ja ympäristöystävällisimmät laitteet tulostukseen. Maksat kilpailukykyisen hinnan vain laitteista ja niiden käytöstä. Me varmistamme huolettoman ja varmatoimisen käyttöympäristön.

Tuntuvia säästöjä kokonaissuunnittelulla

Tarjoamme kattavan valikoiman tuotteita ja paketoituja ratkaisuja tulostukseen. Käytössä ovat markkinoiden tietoturvallisimmat ja ympäristöystävällisimmät laitteet ja ne ovat aina paikallisen huollon piirissä. Maksat kilpailukykyisen hinnan vain laitteista ja niiden käytöstä. Me varmistamme huolettoman ja varmatoimisen käyttöympäristön.

 

Ratkaisutarjonnastamme löytyy eri tasoja, joista löydät tarpeiden mukaiset ratkaisut aina värikasettien kulutuksen seurannasta niiden tilausten automatisointiin tai koko tulostuslaitteiston hallintaan esimerkiksi kuukausiveloituksella.

 

Kauttamme saat sopivat laitteet mobiilitulostukseen sekä monipuoliset turvatulostusratkaisut. Laitteita löytyy pienistä henkilökohtaisista laitteista A3-monitoimilaitteisiin sekä suurkokotulostimiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään oikean laitteen oikeaan käyttötarkoitukseen. Toimitukset, asennukset ja huolto hoituvat SuComIT:n kautta. Saat nopeaa palvelua ja välitöntä apua ongelmatilanteissa.

 

Tulostamisen ja tulostamiskustannusten hallinnassa olennaisia asioita ovat tulostusympäristön yhdenmukaistaminen, laitteiden sijoittelu, tarvike- ja varaosatilausten automatisointi sekä keskitetty laitehallinta.  Pakettiin voi sisältyä esimerkiksi tulostin- ja kopiolaitteiden hankinta, tulostimen huolto sekä tulostimen ylläpito.

Edut sinulle

Hallitut tulostuspalvelut

Palvelupaketeilla helppoa ja huoletonta tulostamista: laite, värit, huollot ja ylläpito sisältyvät kaikki hintaan.

Näe kokonaisuus ja tehosta toimintaasi

Laitekannan optimoinnilla saavutat sekä tehokkuutta että merkittäviä säästöjä.

Tulostamisen tietoturva haltuun

Turvatulostuksella varmistat, etteivät luottamukselliset tai arkaluontoiset asiakirjat pääse väärien henkilöiden käsiin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut

Voit ottaa meihin yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla suoraan asiantuntijalle.

Jani Laitinen

Myyntipäällikkö

+358 40 5754 691

Marko Koponen

Toimitusjohtaja

+358 40 5798 588