Neuvotteluhuoneratkaisut

Etätyö on täällä jäädäkseen. Hyvät ja monipuoliset vuorovaikutuksen työkalut tarjoavat oivat edellytykset keskusteluun ja päätöksentekoon myös verkkokokouksissa.

Työvälineet niin toimistoon kuin työmaalle

Luomme edellytykset nopealle ja helpolle kokousten pitämiselle. Etätyö on tullut jäädäkseen, ja jokainen moderni yritys hyödyntää sen mahdollisuuksia tehokkaasti. Ratkaisumme skaalautuvat yhden hengen toimistoista suuriin neuvotteluhuoneisiin.

 

Yritysmaailma muuttuu luonteeltaan globaalimmaksi lisääntyvän työvoiman liikkuvuuden ansiosta sekä etätyöntekijöiden määrän lisääntyessä. Joustavien ja tehokkaiden viestintäratkaisujen merkitys korostuu niin Suomessa kuin kansainväliseen toimintaan liittyvässä yhteydenpidossa. Uusien viestintäratkaisujen avulla tavoitetaan asiakkaat paremmin ja parannetaan työntekijöiden välistä yhteistyötä sekä vastataan työn joustavuuden tuottamiin haasteisiin.

 

Verkkokokousjärjestelmällä toteutat helposti webinaarit ja etäpalaverit. Videoneuvottelut ja verkkokokoukset mahdollistavat kokousten ja neuvotteluiden pitämisen niin, että palaverin osapuolten ei tarvitse olla saman pöydän ääressä. Etäkokoustaminen on kustannustehokas ja ekologinen tapa kokoontua ja tehdä yhteistyötä kasvotusten sijainnista riippumatta. Hyvät verkkoyhteydet ja laadukkaat videoneuvottelulaitteet ovat sujuvan kokouksen edellytys tarjoten vertaansa vailla olevan yhteydenpitomahdollisuuden oletpa sitten kannettavan tietokoneesi, älypuhelimesi tai tablet-laitteesi ääressä.

Edut sinulle

Ei enää väliin jääneitä kokouksia

Säästä aikaa ja rahaa matkakulujen ja tuottavuuden muodossa. Osallistu kokoukseen missä tahansa.

Webinaarien hyötykäyttö

Hiilijalanjäki kevenee kaikilta, kun toimit fiksusti verkossa. Luonto kiittää.

Skaalautuvat ratkaisut

Ratkaisumme skaalautuvat yhden hengen toimistoista suuriin neuvotteluhuoneisiin.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut

Voit ottaa meihin yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla suoraan asiantuntijalle.

Jani Laitinen

Myyntipäällikkö

+358 40 5754 691

Marko Koponen

Toimitusjohtaja

+358 40 5798 588