Käyttövalmiit laitteet ja lisenssit

Tarjoamme kaikki nykyaikaisen toimiston ICT-laitteet ja ohjelmistot yrityksesi käyttöön. Varmistamme, että saat kaiken oikein mitoitettuna, esiasennettuna ja käyttövalmiina. Edustamme alan tunnetuimpia tuotemerkkejä.

Työasemat

Tarvitsetko apua sopivien tietokoneiden, mobiililaitteiden ja työasemien hankintaan? Me autamme. Yrityskäyttöön suunnitellut laitteet meiltä suoraostona tai rahoituksella.

Palvelimet

Suunnittelemme yrityksesi tarpeisiin sopivat palvelinratkaisut ja toteutamme ne mutkattomasti. Toimitamme palvelinkokonaisuudet on premise -, pilvi- tai hybridiratkaisuina.

Verkkolaitteet

Toimitamme yritysten ja alueverkkojen langalliset ja langattomat verkkoratkaisut. Saat meiltä kaiken käyttövalmiina, tietoturvallisesti toteutettuna ja huolellisesti dokumentoituna.

Mobiililaitteet

Liikkuva työ on modernin ajan arkipäivää. Toimitamme laadukkaat yrityskäyttöön suunnatut puhelimet ja tabletit.

Tulostusratkaisut

Tarjoamme markkinoiden tietoturvallisimmat ja ympäristöystävällisimmät laitteet tulostukseen. Maksat kilpailukykyisen hinnan vain laitteista ja niiden käytöstä. Me varmistamme huolettoman ja varmatoimisen käyttöympäristön.

Infonäyttötaulut

Infonäytöt ovat erinomainen myynninedistäjä ja huomionherättäjä. Viestit tehokkaasti juuri siellä, missä kohdeyleisösi on. Sopii sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään.

Valvontakamerat

Suunnittelemme ja toimitamme korkealaatuisia yritysten valvontakameraratkaisuja sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Neuvotteluhuoneratkaisut

Tehokkaat työkalut kokoustamiseen etänä ja neuvotteluhuoneissa. Hyvät ja monipuoliset vuorovaikutuksen työkalut tarjoavat oivat edellytykset keskusteluun ja päätöksentekoon myös verkkokokouksissa.

Lisenssit

Hallinnoimme puolestasi kaikki tarvittavat järjestelmä- ja käyttäjälisenssit. Tarjolla on laaja valikoima työkaluja yritysten viestintä-, suunnittelu-, sisällöntuotanto- ja tiedonhallintaratkaisuihin.

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut

Voit ottaa meihin yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla suoraan asiantuntijalle.

Jani Laitinen

Myyntipäällikkö

+358 40 5754 691

Marko Koponen

Toimitusjohtaja

+358 40 5798 588