Infonäyttöratkaisut

Toteutamme viestinnän, markkinoinnin ja asiakasopastuksen digitaaliset ratkaisut suunnittelusta valmiiseen kokonaisuuteen.

Infonäyttö vie viestin tehokkaasti perille

Infonäytöt ovat erinomainen myynninedistäjä ja huomionherättäjä. Viestit tehokkaasti juuri siellä, missä kohdeyleisösi on. Sopii sekä sisäiseen että ulkoiseen viestintään. Toimitamme infonäyttöjärjestelmät avaimet käteen -mallilla täysin käyttövalmiina.

 

Avoin ja säännöllinen viestintä sitouttaa työntekijöitä ja helposti päivitettävät infonäytöt pitävät heidän ajan tasalla yrityksen tapahtumista. Etäpäivitettävillä infonäytöillä eli Digital Signagella voit viestiä eri toimipisteiden tai jopa eri puolille maailmaa parantaen samalla työntekijöiden yhteenkuuluvuutta.

 

Viestit tehokkaasti juuri siellä, missä kohdeyleisösi on. Infonäyttö taipuu moneen tarkoitukseen, vain mielikuvitus on rajana. Infonäytöt helpottavat tiedottamista ja ovat monipuolinen ratkaisu niin ulko-, sisä- kuin julkisten tilojen viestintään. Digitaalisilla LED-näytöillä tavoitat ja vangitset asiakkaidesi huomion. Näyttöjen sisältö voi olla vaikkapa videota, kuvia tai tekstiä.

Edut sinulle

Monipuolinen ja joustava tiedotuskanava

Muokkaa ja päivitä infokanavien sisältöä, kun sinulle itse sopii parhaiten.

Lokaatiosta riippumaton

Voit päivittää infonäyttöjä vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Varma huomionherättäjä

Digitaalinen näyttö kerää huomion tilassa kuin tilassa ja välittää viestin tehokkaasti.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopivat ratkaisut

Voit ottaa meihin yhteyttä joko lomakkeella tai soittamalla suoraan asiantuntijalle.

Jani Laitinen

Myyntipäällikkö

+358 40 5754 691

Marko Koponen

Toimitusjohtaja

+358 40 5798 588